Naši Apartmani


U potrazi ste za kućom za odmor uz jednostavan pristup do brojnih rekreativnih aktivnosti? Onda je ovaj dom samo za vas!

Apartmani Villa Milica

Villa Mirica je centralno smještena, samo 250m od plaže i 350m od centra grada. Ima 4 nova apartmana, svaki ima kapacitet 2 + 2. Također ima vlastiti parking ispred kuće. Svaki apartman ima klima uređaj i balkon. Maksimalni broj osoba po apartmanu je 4.


Kućni ljubimci su dobrodošli

APARTMANI - OPIS SMJEŠTAJA


VILLA MIRICA ****


Broj soba: 1, Površina: 40m² + 10m² natkrivenog balkona. Prekrasni apartmani Mirica imaju jednu dvokrevetnu sobu, kupaonicu s tušem, dnevni boravak s kuhinjom i kaučem na razvlačenje. Apartmani su moderno opremljeni, s besplatnim Wi-Fi, klima uređaj i balkon s namještajem. Sva 4 naša apartmana su podjednaka i identično opremljena. U vrtu ima izgrađen roštilj.

Svakog gosta na stolu čeka piće dobrodošlice !APARTMAN 1 ****APARTMAN 2 ****APARTMAN 3 ****APARTMAN 4 ****Krk ima mediteransku klimu sa vrućim i suhim ljetima te blagim i vlažnim zimama. Prosječna temperatura u zimi je od 5 do 10 stupnjeva C, a ljeti od 25 do 30 stupnjeva C. Temperature mora između 12 stupnjeva C po zimi i 25 stupnjeva C u kolovozu.


Udaljenosti

# UDALJENOST
PLAŽA 250 metara
TRGOVINA. 350 metara
RESTORAN 350 metara
CAFFE BAR 350 metara
CENTAR 350 metara
BANKA 600 metara
POŠTA 600 metara
LJEKARNA 450 metara
AMBULANTA 450 metara

OPĆI UVJETI


  • Na dan dolaska apartmani su na raspolaganju poslije 14:00 sati
  • Na dan odlaska molimo da napustite smještaj do 10:00 sati prije podne
  • Najam apartmana plaća se najkasnije drugi dan po dolasku
  • Zabranjeno je ometanje drugih gostiju u mirnom korištenju apartmana
  • Sve štete počinjene u apartmanu, plaćaju se direktno stanodavcu